1 Temmuz 2018 Pazar

Temmuz 2018'in Numerolojik Etkileri



Merhaba sevgili Numeroloji okuyucuları, 

Senenin önemli aylarından birine daha girmiş bulunmaktayız. Özellikle geçmişten gelen konuların ön plana çıkacağı bu yeni ayda pek çok şey halledilecek, vadesi dolmuş bazı işler ve ilişkiler ise sonlanacak. Genel anlamıyla Temmuz ayı, kaçınılmaz olanla buluşma ayı diyebiliriz. Gelelim ayın numerolojik detaylarına. 


Geçmişle Gelecek Arasında 
Temmuz ayı bizi yeniliklere hazırlayan, bu nedenle de emek isteyen günlere gebe. Kendimizi biraz nostaljik hissedebiliriz. Eski dostlar, yarım kalmış projeler, unutulmuş konular bir anda gündemimizi meşgul edebilir. Bizi şaşırtan mesajlar alabilir ya da biz geçmişimizde kalmış bazı kişilerle tekrar temasa geçme isteği duyabiliriz. Benzer şekilde geride bıraktığımızı sandığımız bazı konuların tekrar canlanması da söz konusu olabilir. Özellikle Şubat ayına geri dönersek, o dönemde ortaya çıkan önemli konular varsa, bu ay bir takım neticeler alınabilir. Ama emek sarfetmemiz gerekecek. 

Neticede geçmişte başlamış ama tamamlanmamış ne varsa tekrardan gündem konusu olacak gibi görünüyor. Aslında bu, yarıda kalmış her türlü meseleyi neticelendirmek için bulunmaz bir fırsat! O nedenle Temmuz bizden aktif olmamızı ve işleri halletmemizi istiyor çünkü bu ay neticelenmeyen konular ileride başımızı ağrıtabilir. 




Morallere Dikkat
Bu ay biraz zorlanacağız fakat unutmayalım ki genelde en çok pes etmeye yatkın olduğumuz an, tam da sonuna yaklaştığımız zamandır. Bu bir test! Geçen ay bahsettiğimiz yaratıcı enerji hala devam etmekte, o nedenle Temmuz’u bir eşik olarak düşünün ve moralinizi, enerjinizi yüksek tutun dostlar. 2018 çok karmik bir sene diye hatırlatıyoruz hep. Bu ay sakin kalıp enerjimizi düşürmeden halledeceğimiz her şey, karşılığında büyük ödüllerle gelecek. Yavaş ama emin adımlarla ilerlemeye devam edelim. 


İlişkiler Mercek Altında 
Karmik enerjilerle dolu 2018’in ilişkiler anlamında da en kritik ayına girmiş bulunuyoruz. İster iş, ister dostluk, ister ailevi veya özel hayatımızla ilgili olsun, bazı ilişkiler beklenmedik şekilde bir anda bitebilir ya da sürpriz bir dönemece girebilir. Temelleri sağlam olan ilişkiler ise bu dönemden daha güçlenmiş olarak çıkacaklar. Bu ay kökü bir türlü derinleşememiş, emeklerimizin karşılığını alamamış olduğumuz kişi ve konuları bırakma becerisiyle sınanacağız. Kendimize ve karşımızdakine verdiğimiz değerle ilgili çok güçlü yüzleşmeler yaşanabilir. Korkumuz yerine iç sesimizi dinlersek, hayatın ödülleri mucizevi olacak.



Bu enerjinin bir uzantısı da gelecekle ilgili beklentilerimizi içeriyor. Ulaşmak istediğimiz hedefler, atmak istediğimiz adımlar için bir yol haritası çizerken, öncelikle bizi bunları gerçekleştirmekten alıkoyan şeyleri halletmemiz gerektiği o kadar aşikar olacak ki artık bundan daha fazla kaçamayacağız. Evet hepimiz hemen yenilik gelsin isteriz ve yoldaki taşları temizlemek bazen pek de işimizde gelmez. Fakat elimizi taşın altına koymaktan başka çaremiz yok! Bu kararlılıkta olanları koşturmacası bol günler bekliyor ama hiç merak etmesinler, karşılığını fazlasıyla alacaklar. 




Madendeki inciyi aradıkça madensin.
Ekmek lokmasına heves ettikçe ekmeksin.
Şu kapalı sözü anlarsan, anlarsın her şeyi;
Neyi arıyorsan sen O'sun!
~Mevlana

Zihinin değil, kalbin aradıklarıyla bizleri buluşturan bir ay olması dileğiyle.
Ve daima sevgiyle..



















Bu sitede yer alan her türlü resim, yazı, yorum, görüntü ve yayınlar 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası kapsamında korunmaktadır. Önceden yazılı izin alınmadan kısmen veya tamamen, yayın esnasında ve sonrasında bile olsa içeriklerin kullanılması cezai müeyyide uygulanmasını gerektiren suçtur. İhlali yapanlardan tazminat talep etme haklarımız saklıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder