31 Mayıs 2018 Perşembe

Haziran 2018'in Numerolojik Etkileri



Merhaba sevgili Numeroloji okuyucuları,

Hareketi bol, enerjisi yüksek bir ay var önümüzde. Maddi konular, güçle olan ilişkimiz ve onu nasıl kullanabildiğimiz ön plana çıkacak. Yaratıcı gücümüz ise hiç olmadığı kadar güçlü! Bu nedenle düşüncelerimizin odağına dikkat, zira yaydığımız enerjiler tezahür ediyor. Uzun zamandır uğraştığımız ve netice alamadığımız konular ise bir anda çözüm bulabilir. 

Gelelim detaylara.



Para Yönetimine Dikkat
Yazımıza hiç vakit kaybetmeden önemli bir hatırlatmayla başlamak istiyoruz. Bizi takip eden dostlarımızın bildiği gibi Nisan ayındaki yazımızda Mayıs-Haziran aylarında piyasalarda dalgalanmalar olacak demiştik. Nitekim oldu da. Bunun etkilerini hepimiz ülke çapında gördük. Bu süreç Haziran ayında da devam edecek ve global anlamda daha çok hissedilecek. Ağustos'tan itibaren ise çok daha farklı enerjiler bizleri bekliyor.

Sıklıkla tekrarladığımız gibi 2018 senesi her türlü ilişkide ve konuda ne kadar ilerlediğimizi görme ve hayattan öğrendiklerimizi artık yaşam prensibi olarak uygulama senesi. Diğer bir deyişle yaşam yönetiminde ustalaşma yılı! 2018 bizi istisnasız tüm konularda test edecek ve ediyor da. Belki farkındayız, belki değiliz ama eski düşünce ve davranış kalıplarımızın işe yaramayacağını çok net belirten güçlü bir senenin içerisindeyiz. Bu bilgiler ışığında baktığımızda, Haziran boyunca kişisel anlamda maddi konuları nasıl yönetebildiğimiz konusunda önemli dersler bizleri bekliyor. Ani kayıplar, beklenmedik harcamalar söz konusu olabilir. Neticede ''Ağustos böceği ve karınca'' hikayesine benzer bir sorgulama içerisine girebiliriz. Diğer bir deyişle bu güne kadar parayla olan ilişkimizde tekrar ettiğimiz ve bize zarar veren tutumlar varsa ve dersimizi almadıysak, Haziran bize mesajını çok net verecek. 

Bildiğimiz gibi enerjiler (+) ve (-) kutuplu olduğundan bu ayın temasının nasıl tezahür edeceği değişiklik gösterebilir. Hiç beklemediğimiz yerlerden kazançlar edinmemiz de olası! Neticede maddi konularla ilgili hepimizi sürprizli günlerin beklediğini söyleyebiliriz.


İlişkilerde Güç Dengesi
Bu ayın bir diğer teması da ilişkilerdeki güç dengesinde ne kadar ustalaştığımızla ilgili. Alma-verme dengesi, iletişimdeki lisan seçimimiz, evet ve hayır kelimelerini ne kadar yerinde kullanabildiğimiz, tepkilerimizi yönetebilme becerimiz de tecrübe etmek durumunda kalacağımız olaylarla gündeme gelecek. Tansiyonu yüksek tartışmalardan, ego çatışmalarından kaçınmakta fayda var zira ufak kıvılcımlar yıkıcı yangınlara dönüşebilir. Dengesini bulmuş her türlü ilişkinin ise bu ay çok daha derinleşip ruhsal bir evrimleşme içerisine girme potansiyeli çok ama çok yüksek. 


Muhteşem Ruhsal Büyüme Fırsatı!
Tüm yukarıdaki temalar sizi şüpheye ve tereddüte düşürmesin dostlar! Çünkü hayat bize muhteşem armağanlarıyla geliyor! Bu ay hepimize muazzam bir ruhsal güç bahşediliyor. Sevgi, bereket, bilgelik, huzur... ne istersek tezahür edebilme potansiyelimiz artıyor. Bu nedenle ruhsal gelişim yolunda çalışmalarda bulunanların mutlaka meditasyonlarında imgeleme çalışmalarına daha çok yer vermelerini tavsiye ederim. Yaratma gücümüz o kadar artıyor ki, bu ay pek çoğumuz için mucize gibi haberleri kutlama ayı olabilir!:) Aynı zamanda uzun süredir sürüncemede kalmış konular da beklenmedik şekilde çözülebilir. Hem maddi hem de manevi olarak kendimizi derin bir tamlık içerisinde hissedebiliriz. 

Bu ay kalple bütünleşmeyi, aslolanla bir olmayı ve sonsuz kaynağın bitmek tükenmez kaynağına kavuşmayı nasip edecek büyük bir ruhsal zenginlik, derin bir manevi büyümenin kapıları ardına kadar açık! O kapılardan geçebilmek içinse tek yapmamız gereken önce kendi kalp gözümüzü açmak sevgili dostlar. 


Kılavuzunuzun kalbiniz, yolunuzun bilgelik olması dileklerimle..

Ve daima sevgiyle.
























Bu sitede yer alan her türlü resim, yazı, yorum, görüntü ve yayınlar 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası kapsamında korunmaktadır. Önceden yazılı izin alınmadan kısmen veya tamamen, yayın esnasında ve sonrasında bile olsa içeriklerin kullanılması cezai müeyyide uygulanmasını gerektiren suçtur. İhlali yapanlardan tazminat talep etme haklarımız saklıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder