2 Ağustos 2018 Perşembe

Önümüzdeki Ayların Numerolojik Etkileri ve Veda


Sevgili dostlar,

Bu ay Numeroloji'nin son yazısını yazmaktayım. Biraz önce bloğa girip baktım, kaç senesinde başlamışım diye ve 2011'i görünce ben dahi şaşırdım! Belki klişe bir söz ama, gerçekten daha dün gibi. Zaman ne büyük bir gizem! 

Yazıları takip eden, bireysel danışmanlık alan herkese kalpten teşekkürler. Tüm bunların her anından büyük bir mutluluk duydum. 

Astroloji, numeroloji ve benzeri diğer sistemler kanımca başlı başına birer lisan. Sonsuz evrenin bu köşesindeki yaşamı biraz daha iyi anlama yönünde kullandığımız iletişim metodları. Onların bilgisinden faydalanmayı ve bu bilgiler ışığında hayatlarımızı farkındalığı biraz daha yüksek bir şekilde yaşamayı hem çok manalı buluyorum hem de bir nimet olarak görüyorum. Yazılarımda da sıklıkla belirttiğim gibi, bu bizler için bir şans fakat asla birer çözüm değil! Numeroloji bizleri uyaran, potansiyelleri ve fırsatları bize gösteren ancak hayatımız nasıl yaşayacağımızı dikte etmeyen, özünde bizi kendi gücümüzle birleştirme niyeti olan ve büyük gizemin küçücük bir perdesini aralayan güçlü bir prensip. Ancak evrenin doğası sevginin bilgeliği. O nedenle kalbini dinleyen bilginin en yüksek formuna ulaşmış demektir. 

Sizlere veda ederken her zamanki gibi..

Yolunuzun bilgelik

Kılavuzunuzun kalbiniz olmasını dilerim.

Daima sevgiyle..

Hoşçakalın.



❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤



Önümüzdeki Ayların Numerolojik Etkileri

Ağustos 2018
Ana tema ilişkilerde yenilikler. Sözleşmeler, kontratlar, yeni iş partnerleri, partnerle olan ilişkide değişim, dostlukların veya romantik ilişkilerin yeni bir aşamaya geçmesi gibi konular gündemde olacak. Detaylara ve iletişimdeki netliğe ekstra önem verilmesi gereken bir ay. Ani harcama istekleri duyulabilir, bütçeyi zorlamamaya dikkat. 

Eylül 2018 
Ama tema sabır. Ağustos'ta başlamış olan pek çok yeniliğin detaylandırılması gerekecek. Sinir bozucu ve sabrı sınayan anlar olabilir ama değecek! Uzun yıllar sürecek, çok sağlam işlerin temeli atılıyor. Yeni insanlarla tanışmak, güzel dostluklar kurmakla ilgili şanslar artacak.

Ekim 2018
Ana tema eğitim ve iletişim. Yeni şeyler öğrenmek ya da farklı iletişim metodları kullanmak için şahane fırsatlar var. Kısa seyahatlar için de güzel bir ay. Sürpriz kutlamalar olabilir. 

Kasım 2018
Kariyeri ve aile hayatını etkileyecek önemli kararlar alınabilir. Bu alanlarda köklenmeler görülüyor. Bazı ilişkilerin çok daha derinleşme fırsatı var. Yerleşimi etkileyecek fırsatlar ortaya çıkabilir. Bu ay gözünüzü hedefinizden ayırmayın ve değişen planlar karşısında esnek kalmaya çalışın.

Aralık 2018
Ana tema değişim. Kasım'da temelleri atılan konular ve durumlar bu ay artık hayatı etkiliyor. Her anlamda güzel bir ay! Pek çok alanda değişim söz konusu. Hiç beklenmedik bazı olaylar karşısında derinden etkilenebiliriz. Çok farklı bir partner hayatımıza girebilir ya da ruhsal farkındalığı yüksek kişilerle tanışabilir, farklı spiritüel konularla ilgilenmeye başlayabiliriz. 



























Bu sitede yer alan her türlü resim, yazı, yorum, görüntü ve yayınlar 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası kapsamında korunmaktadır. Önceden yazılı izin alınmadan kısmen veya tamamen, yayın esnasında ve sonrasında bile olsa içeriklerin kullanılması cezai müeyyide uygulanmasını gerektiren suçtur. İhlali yapanlardan tazminat talep etme haklarımız saklıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder