1 Mart 2018 Perşembe

Mart 2018'in Numerolojik Etkileri


Yepyeni bir aydan herkese merhaba!

Evet, kemerlerinizi bağlayınız sevgili Numeroloji okuyucuları, çünkü bu ay birçok sürprize ve harekete gebe! Ani değişimler, hızlı gelişen olaylar ve beklenmedik fırsatlarla dolu bir ay bizleri bekliyor.

Kaçınılmaz Değişimler
Mart ayı yenilenmeyi müjdeliyor. Numerolojik etkilere baktığımızda bazılarımız için büyük ve köklü değişimler söz konusu olabilir. Bu değişimlerin ve yenilenmelerin ortak teması ise "kaçınılmaz" olmaları. Bu nedenle bir süreliğine içe dönüp yaşamı, günlük rutinlerimizi, hayatta neyi isteyip neyi istemediğimizi sorgulayacağız. Bu beslenme düzenimizden tutun da, kariyer hedeflerimize, hangi kaynaklardan para kazandığımıza, romantik ilişkilerimize, eğitimle ilgili konulara, yerleşim durumumuzdan hayallerimize kadar çok geniş kapsamlı bir sorgulamaya işaret ediyor. Ve mutlaka en az bir konuda yaşamlarımızda ya yeni bir düzenleme içine gireceğiz ya da girmek zorunda kalacağız. 

İçsel ve Dışsal Yenilenme
Bahsedilen konulardaki içe bakış, bizi kaçınılmaz olarak geçmişe döndürüp bu konularla ilgili hassaslıklarımız ve hatta yaralarımızla tekrar buluşturabilir. Bu buluşma neticesinde de hayatımızdan bir takım şeyleri tamamen çıkartmak zorunda kalmamız gerektiğinin farkına varabiliriz. Bu aşamadan bilinçli bir şekilde geçmek, yaşanacak şok etkisine karşı daha hazırlıklı olmamızı sağlayacaktır zira bu içe bakış dönemini farkında olmadan geçirirsek yaşamın önümüze getirdiği olaylar karşısında biraz sarsılma ihtimalimiz olabilir. O nedenle hazırlıklı olmakta fayda var. İçsel yenilenmeler hayatımızda somut dışsal yenilenmeler olarak tezahür edecek ve başta da dediğimiz gibi birçoğumuz için Mart ayı radikal değişikliklerin ayı olacak.

Esneklik ve Itimat
Planlar bir anda değişebilir. Olaylar o kadar hızlanabilir ki karar vermekte ya da bu hıza ayak uydurmakta zorlanabiliriz. O nedenle bu ayın kilit teması esnek kalabilmek! Her ne kadar artık klişeleşmiş bir tanım olsa da, "akışa itimat etmek" bu ay hiç olmadığı kadar önemli! 

Daha önce de bahsettiğimiz gibi 2018 senesi 11 enerjisine sahip. Yani iç güdülerimiz çok güçlü! Geride neyi bırakacağımızı ve hangi değişimleri kucaklayacağımızı içsel olarak hissedeceğiz ve bu ayı kişisel özgürleşmeyle tamamlamış olacağız. 


Yukarıda belirttiğimiz tüm nedenlerden ötürü, Mart ayı her türlü girişim için muhteşem enerjilere sahip! GERÇEKTEN ve KALPTEN önem verdiğimiz şeylerle buluşmak ve bunları hayatımıza davet etmek için senenin en şanslı ayındayız! Hem bir bahar temizliği yapmak, hem de boş tuvalimizi yeniliklerle doldurmak için harika enerjilerle destekleniyoruz. Haydi o zaman fırçaları, boyaları elimize alalım ve o içimizdeki ruhun o zamansız ve taptaze enerjisine diyelim ki: Söyle bana! Nasıl bir hayat istiyorsun? Artık seni dinliyorum ve dediğini yapacağıma söz veriyorum!   

Parlatıp çoğalttığımız bir ay olması dileklerimizle! ❤



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder