30 Mart 2018 Cuma

Nisan 2018'in Numerolojik Etkileri


Merhaba sevgili Numeroloji okuyucuları,

Oldukça ilginç bir ay bizleri bekliyor! Aşk ve sevgi temasının yükseldiğini göreceğiz fakat aynı zamanda agresyonlar da artıyor. Özellikle ilişkiler (aile, dostluk, iş, aşk, ortaklar, rutinler, sağlık, para, sigara, alkol, yemek, TV, bilgisayar vs. bağımlılığı, gündelik düzen ve kendimizle olan ilişkimiz) konusunda büyük sürprizler ve gelişmeler yaşayacağız. Ayın teması işte ve özel hayatımızda değişimler ve tüm bunları tecrübe ederken dengede kalabilme becerisi olacak.

Bir önemli uyarı: Bu ay beklenmedik harcamalarımız olabilir, o nedenle ani harcama isteğimizi kontrolde tutmakta fayda var. Özellikle Mayıs-Haziran aylarında global piyasalarda dalgalanmalar olabilir, bu da bütçemize yansıyabilir. Şimdiden dikkat!

Gelelim bu ayın numerolojik etkilerinin detaylarına..



Geçmiş ve Gelecek
Bu ay iletişimimizin uzun süredir kopuk olduğu kişilerden umulmadık şekilde haber alabiliriz! Aynı zamanda kendimizi sık sık geçmişi düşünürken, eski günleri, çocukluk zamanlarını, geçmişte kalmış dostlukları, aşkları hatta seneler önce yaptığımız işleri anarken bulma ihtimalimiz de yüksek. Bu nostaljik durum bizi bir süre içe bakmaya ve bu konularda bir takım değişiklikler yapmaya zorlayacak gibi görünüyor. Özellikle kendini tekrar eden ve bize hizmet etmeyen temalar varsa, bunlarla aramızdaki bağları koparmak ya da bu temalarla ilgili ciddi bir reform yapmak için derin bir istek duyacağız. 

Bir yandan da hem özel hayatımıza hem de iş çevremize yeni insanlar girebilir ya da bu alanlardaki ilişkilerimizin boyutu değişebilir. Yukarıda bahsettiğimiz nostaljik havanın yanında bir anda kariyer ve ilişkilerde yaşanacak sürprizler nedeniyle geçmiş ve gelecek sanki iç içe geçmiş gibi hissedebiliriz. Yani kafamız eskide fakat gündemimiz yenide olacak. Bunun için sinirsel hassasiyete karşı hepimizin kendisini bu ay çok iyi dengede tutması gerekiyor. 

Kaçınılmaz Olanla Yüzleşme
Güçlü, yaratıcı, psişik ve karmik enerjiye sahip 2018 senesi Nisan ayında 6 enerjisiyle birleşince, ortaya çıkan enerjinin nasıl tezahür edeceğini kestirmek zor. 6 yaratıcı, şefkatli, koruyucu, sorumluluk sahibi ve dengeli niteliklere sahiptir, ancak negatif değerle aktive edildiğinde agresif, bencil, eleştirel ve bağımlıdır. Bu nedenle kişisel anlamda bu ayın üzerimizdeki etkileri çok değişken olabilir. Bazılarımız kaçınılmaz olanla yüzleşmekten kaçıp, özellikle ilişkiler konusunda eski ve işe yaramayan olana tutunmak için büyük bir efor sarfederek maalesef daha büyük kayıplar yaşayabilir. Ya da değişik konulara farklı yaklaşımlar sergileyebiliriz. Örneğin uzun süredir bize mutsuzluk veren bir aşk ilişkisini bitirme kararını kolaylıkla alırken, bize zarar veren bir arkadaşla vedalaşma zamanının geldiğini inatla reddedebiliriz. Ya da tam tersi! 

Bu nedenle bu ay dikkat etmemiz gereken eğilimler ve kendimize sürekli hatırlatmamız gereken sorular şunlar olacak:
  • Bağımlıklarım neler? (Bu belirli bir kişi, yeme alışkanlığı, obsesif düşünceler, sürekli kendini meşgul etme isteği, cep telefonundan kopamama, yalan söyleme, yalnız kalamama, fobiler ve benzer konular olabilir)
  • Hayatımda dengelenmesi gereken temalar neler? (Çok mu reaktif davranıyorsunuz, belki de adım atmakta zorlanıyor ya da hakkınızı savunmada pasif kalabiliyorsunuz; ilişkilerinizde alma-verme, eşitlik gibi konularda alarm veren durumlar mı var? Aşırı duygusallık ya da aşırı mesafe koyma ile aranız nasıl?)

  • Gerçekten olması gereken nedir? (''İstediğim'' değil, ''olması gereken''! Örneğin mevcut işimizden ayrılmak istemeyebiliriz ama artık doyum getirmiyorsa, haksızlığa uğruyorsak ya da güzel para kazansak dahi bizi derin bir şekilde mutsuz ediyorsa ya da sağlığımızı etkiliyorsa burada başka bir sinyal alıyor ve onu görmemezlikten geliyoruz demektir! Bu durumda olması gereken ya da yapılması gereken nedir?)

Aşk - İş - Sağlık
Kısacası bu ay bir derinlere dalacak bir göklere yükseleceğiz! Bazen içe kapanıp bazen dışa açılarak bir geçmişe, bir geleceğe uzanacağız. Fakat arada çok ama çok hoş sürprizler de bizleri bekliyor! Ufukta bazılarımız için harika terfi fırsatları, bereketli iş teklifleri, yeni iş atılımları görünüyor. Aynı zamanda aşkta da büyük sürprizler var. Bekarlar uzun yıllar sürecek bir ilişkinin temellerini bu ay atabilir! Mevcut ilişkisi olanlar ise ilişkilerini daha ciddi bir boyuta taşımak isteyebilirler. Bu bazıları için aynı evde yaşamaya karar vermek, bazıları içinse evlilik yolunda ilk adımı atmak olabilir! 

Sağlık konularında da çok şanslı bir aydayız. Beslenme düzenimiz, stres, spor yapma, meditasyon, yoga ya da kronikleşmiş rahatsızlıklar gibi sağlığımızı ilgilendiren her türlü konuda yeni alışkanlıklar yaratmak için mükemmel bir ay! Öyle ki bu ay yapacağımız değişimler çok kalıcı olabilir ve uzun süreli bir sağlığı müjdeleyebilir. O yüzden her neye başlamak istiyorsanız o klasik ''Pazartesi'den itibaren'' başlayın dostlar!;) Bu sefer motivasyonumuz daha uzun süreli olacak ve daha kalıcı neticeler alacağız. Bu ay bir tek mide ve sindirime ekstra hassasiyet göstermekte fayda var. 

Neticede ister iş, ister aşk, ister aile veya arkadaşlık olsun, tüm ilişkilerimizdeki sevgi boyutunu derinleştirmek için muhteşem bir ay var önümüzde! Buna kendimize, bedenimize ve hayatımıza karşı duyduğumuz sevgi de dahil! ❤


Kılavuzunuzun kalbiniz, yolunuzun bilgelik olması dileklerimle..

Sevgiler.














Bu sitede yer alan her türlü resim, yazı, yorum, görüntü ve yayınlar 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası kapsamında korunmaktadır. Önceden yazılı izin alınmadan kısmen veya tamamen, yayın esnasında ve sonrasında bile olsa içeriklerin kullanılması cezai müeyyide uygulanmasını gerektiren suçtur. İhlali yapanlardan tazminat talep etme haklarımız saklıdır.


1 yorum: