28 Ocak 2018 Pazar

Şubat Ayı Kader Anı!



Sevgili dostlar,

Yazıları düzenli takip edenlerin bildiği gibi, 2017 yılından itibaren hem global hem de kişisel olarak çok önemli ve transformatif bir döneme girmiş bulunmaktayız. Eski düşünce kalıpları, inançlar, iletişim şekilleri ve davranış biçimleri artık istesek de işe yaramayacak! Değişmek ve dönüşmek zorundayız. Son bir senedir buradan hemen her ay bu dönüşüme hazırlanmak için gerekli olan değişiklikleri duyurmaya çalıştık. Ve işte şimdi Şubat ayıyla beraber nihayet o kader anına gelmiş bulunmaktayız! 

KADER ANI
2017'den beri hepimizin hayatında bir takım krizler oldu. Aşk, iş, ilişkiler, yerleşim, para, kariyer, inançlar, hayat yolumuz ve kendimize verdiğimiz değer konularında sınandık. 

Şu an hayatınızda size kendinize (dolayısıyla işinize, ilişkilerinize, çevrenize) verdiğiniz değeri sorgulattıran tema nedir? İşte, yaşamınızda trasformasyon yaratmanız gereken konu tam olarak da bu! Yaşam sizi değişime çağırıyor: Konfor alanınızın dışına çıkıp bu konuyla ilgili bir dönüşüm yaratmak zorundasınız. Eğer kendi değerlerinize sadık kalarak gerekli olan yeniliklere doğru cesur adımlar atarsanız hayallerinizi yaratabilirsiniz! Evet, bazı dönüşümleri yaratmak için eskiyi yerle bir etmek gerekir. Evet, belki işinizi kaybedeceksiniz ama sonunda hayallerinizdeki işe kavuşma şansınız var! Ya da ilişkiniz bitecek ama sonrasında kaderinizdeki kişiyle karşılaşabilirsiniz. Ya da varolan üzerinden büyük değişimler yaratmanız gerekmekte! Mesela yerel bir işletmeniz varsa bir anda internet pazarlaması üzerinden müşteri ağınızı genişletmek gibi bir yeniliğe girişebilir, bunun için farklı bir teknolojiyi kullanmayı öğrenmeye başlayabilirsiniz. Yani eğer temelleri korumaya değer görüyorsanız, o zaman cepheyi tamamen yenilemeye gönüllü olmalısınız. Ve bunun için de bu ay harekete geçmek gerekiyor! Yenilikler rahatsız edicidir, değişim korkutucu gelebilir ama netice çok ödüllendirici olacak! Ve önümüzdeki birkaç ay içinde sonuçları almaya başlayacağız. 


YARATICI GÜÇLE EL ELE
Yaratıcı gücün evrensel portalları açıldı! 2018, 11 ana enerjisine sahip. 11 çok mistik bir sayıdır. Yaratıcı gücün kaderde olanla birleşmesidir. Her türlü ilişkiyi temsil eder, en çok da kendimizle ve kendimize verdiğimiz değerle olan ilişkimizi. Ve bu ilişkinin hayatımıza yansımaları üzerinden radikal dönüşümler yaratır. Yani siz önce kendi değerinize sahip çıkacak ve yaratıcı gücünüzü bu değere uygun şekilde harekete geçireceksiniz, hayat da size kaderinizdeki ödülü verecek! Hayaller gerçek olabilir. 

Şubat, 11 enerjisine sahip olan 2018 senesinde 2 enerjisine sahip bir ay. Yani muazzam dönüştürücü etkilere sahip. Bu ay yeni hayatımızın temellerini atıyoruz. Blokajları temizleyin, işe yaramayanları hayatınızdan tamamen çıkartın, yeni stratejileri devreye sokun, ve ne olursa olsun kendinize inanın, hayallerinizi yaratmayı hak ettiğinize inanın, hayatın dönüşüm enerjisiyle hizalanın ve yaşamınızı baştan yaratın! Hatta dönüşüme, adım atmanızı engelleyen o kısıtlayıcı inançlardan başlayın!

Bizler bu hayata kendimizi gerçekleştirmeye geldik. Günlük hayatın hikayelerinin, o koca evrenin bedenimize üflediği ruhun yüce yolunu gölgelemesine izin vermeyin. Kalbinizi açın ve hayatın aslolan özüyle buluşun. Bırakın artık yaşamınızı o yüce değer kutsasın.



''Her şey üstüne gelip
Seni dayanamayacağın
Bir noktaya getirdiğinde
Sakın vazgeçme!

İŞTE ORASI
KADERİNİN DEĞİŞECEĞİ
NOKTADIR!''

~ Mevlana Celaleddin Rumi



Bu kozmik enerjinin değerini bilmemiz dileğiyle. Ve daima sevgiyle..









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder