26 Aralık 2017 Salı

2018 Yılının Numerolojik Etkileri, Kişisel Yılınız ve Ocak 2018 Potansiyelleri


Merhaba değerli Numeroloji okuyucuları, 

Değişim ve yeni başlangıçlar senesi olan 2017'yi geride bırakırken yepyeni enerjilere kapımızı açıyoruz. Yeni senede eski yılda başlamış olan bu değişimlerin etkileri derinleşecek ve 2018 pek çoğumuz için kalplerimizde hep hatırlayacağımız bir sene olarak yerini alacak. Zira yeni sene, ekilen tohumların çimlenmeye, değişimlerin kendini göstermeye başladığı ve yaşamlarımızdaki etkilerinin hissedildiği bir sene olacağından, pek çoğumuz için duygusal bir yıl olma potansiyeline sahip.


Dönüşüm Yılı
Senenin odak noktası "ilişkiler" olacak. Hem başkalarıyla, hem kendimizle hem de yaşamla olan ilişkimizi derinden sorgulayacağız ve bu durum yaşamımızın her alanını derinden etkileyecek. 2017 değişim yılıysa, 2018 dönüşüm yani transformasyon senesi olacak. Tüm ilişkilerde derin bir dönüşüm yaşanacak. Bu eşinizle olan ilişkiden, para ile olan ilişkinize, sağlığınız ile olan ilişkiden başkalarıyla kurduğunuz iletişim tarzına kadar her alanda bir derinleşme ve dönüşüm getirecek.

2018'in temalarına baktığımızda özellikle içgüdülerin güçlendiğini görüyoruz. Büyük kararlar ve seçimler kaçınılmaz olarak önümüze çıkacak. Bu kararları verirken de içgüdülerimiz bizleri "gerçekten istediğim nedir" sorusuna yöneltecek. Bu nedenle seçimlerimizde daha içgüdüsel ve duygusal davranacağız. 2017'de başlamış olan güçlü değişim yaratma isteği 2018'de kendini atılan adımlarda göstermeye devam edecek. Normalde hayat şartları nedeniyle verdiğimiz kararlar ve yaptığımız seçimlerdeki tema değişecek ve dış etkenlerden bağımsız bir iç bakış ile "benim için doğru olan bu" duygusuyla hareket edeceğiz. Bu nedenle bu sene ayrılıklar, boşanmalar, taşınmalar, iş değiştirmeler, kısacası her alanda yön değişimleri artacak gibi görünüyor. Aynı zamanda çok uzun soluklu ilişkilerin de temelleri bu sene atılabilir. Varolan ilişkiler zayıfsa dağılma, değilse derinden güçlenme potansiyeline sahip. Bunlar hem romantik ilişkiler, hem ailevi, iş ve eğitim, hayat yolu, kariyer, sağlık ve kendimizle olan ilişkimiz gibi her türlü ilişkiyi kapsamaktadır. 

İçsesinin bilgeliğiyle ilerleyenlere müthiş fırsatlar var! Önümüzdeki 8 sene boyunca da eski davranış kalıplarıyla ilerlemeyi bırakanlar 2017'de başlamış olan köklü değişimin meyvelerini toplayacaklar. Eskiyi eskide bırakamayalar için 2018 çok zorlayıcı, sinirsel gerilimlerin artacağı, kafa karışıklığı ve kararsızlıkla boğuşulan kaotik bir yıl olabilir. 


Yeni Yılda Sizi Neler Bekliyor?
2018'in kişisel etkilerini öğrenmek istiyorsanız, doğum gününüzü, ayınızı ve 2018 senesini yan yana toplayıp tek sayıya indirgeyin. Çıkan rakamın karşılığını da buradan okuyabilirsiniz.

Örnek 1:
9 Eylül doğumluysanız 9.9.2018 olarak rakamları tek tek toplayın:
9+9+2+0+1+8:  29
Bunu sayıyı da kendi içinde toplayarak tek sayıya indirgeyin:
2+9: 11
Tek sayı elde edinceye kadar toplamaya devam edin.
1+1:2
Bu sene için kişisel sayınız 2. Tablodan 2 rakamını okuyun.


Örnek 2:
27 Ekim doğumluysanız 27.10.2018 olarak rakamları tek tek toplayın:
2+7+1+0+2+0+1+8: 21
Çıkan sayıyı da kendi içinde toplayarak tek sayıya indigeyin:
2+1:3
Bu sene için kişisel sayınız 3. Tablodan 3 rakamını okuyun.


Ocak 2018'in Numerolojik Etkileri
Yeni senenin ilk ayı çok güçlü etkilere sahip! Yeni fırsatlar ufukta bir bir yükselecek ve bizler hangisini seçmemiz gerektiği konusunda hızlı davranmak zorunda kalabiliriz. Bu ay atılım yapın, risk almaktan korkmayın, yeni iletişim biçimleri öğrenin (sosyal meydadaki iletişim metodları gibi), yeni bir lisan öğrenin ya da hangi konuda çalışıyorsanız o konu hakkındaki araştırmanızı derinleştirin. En dikkat etmemiz gereken şey ifade tarzımız olacak. Fevri ve sert konuşmamaya dikkat! Diplomasi ve tatlı dil bize bu ay çok yol katettirecek!

Özetle bu ay kelimenin tam manasıyla hareket neredeyse bereket de oradan gelecek. Hayatımıza yeni insanlar girebilir, çevremiz değişebilir, daha önce deneyimlemediğimiz alanlarda kendimizi göstermek zorunda kalabiliriz. Bu tip dönüşümlerden korkmayın, tam tersine kutlayın! Biraz çaba göstermek zorunda kalabiliriz ama büyük fırsatlarla dolu bir ay var önümüzde. Tadını çıkartın!:)



Yeni sene sonsuz güzellikleriyle her gününüzü aydınlatsın!

Klavuzunuzun kalbiniz, yolunuzun bilgelik olması dileklerimle..

Sevgiler. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder