4 Ekim 2017 Çarşamba

Ekim Ayının Numerolojik Etkileri


Merhaba sevgili Numeroloji okuyucuları,

Ekim ayı güzel etkileri ve potansiyelleriyle bizleri bekliyor! Çok şey başarabileceğimiz ancak kalp ve zihin dengesini çok iyi kurmamız gereken bir aydayız. Sevgi, liderlik, işbirlikleri, hassasiyet, sinirsel gerginlikler, şevkat, ilişkilerden gelecek başarı ve aşk ufukta en çok yükselen temalar olarak göze çarpıyor. 

Birlikten kuvvet doğar
Bu sözün anlamını Ekim ayında güçlü bir şekilde hissedeceğiz. İster işte olsun ister özel hayatımızda, özellikle başkalarıyla ortak çalışma sonucu büyük başarılar elde etme potansiyelimiz var. Tabii bu arada beraber hareket edebilme becerimiz test edilecek. Diplomasi, tatlı dille harmanlanmış güçlü, dengeli ancak kesin bir tavır bizi gerçek anlamda hayallerimizin işine ya da beraberliğine ulaştırabilir! 


2017'nin büyük değişimler senesi olduğunu her yazıda yeniliyoruz. Şimdi bu değişim etkilerini eşimiz, yol arkadaşlarımız ve iş ortaklarımızla ilgili temalara yansıtacak. Bu nedenle sağlam temelleri olmayan ilişkilerde bu ay krizler yaşanması ihtimali artıyor. Enerjisel frekansları uyumlu olmayan kişilerden oluşan birliktelikler dağılabilir ya da agresif reaksiyonlar neticisinde zarar görebilir. Bu nedenle eleştiriye, aşırı hassaslığa ya da sivri tavırlara olan eğilimimize çok dikkat etmemiz gerekiyor. 

Kalbindeki ve zihnindeki değerlerle buluşup bunu dostluklarına, iş ortaklıklarına, partnerleriyle olan ilişkilerine yansıtabilenler,  ve aynı zamanda her türlü beraberlikte uyum sağlama çabasını gösterme niyetinde olanlar ise bu krizleri kolayca atlatabildikleri gibi, ilişkilerinin daha da güçlendiğini görecekler! Aslında Eylül ayında bu konulardaki testlerin habercilerini yaşamaya başladık. Ekim ayında ise ya birlikten kuvvet doğacak, ya da dengelenememiş kuvvet bizi sarsacak, bazı durumlarda ise ilişkileri sonlandıracak. Kişisel farklılıklarımızın bizleri zenginleştirmesine açık kalabilirsek, uyumsuz gibi görünen ortaklıklar ve ilişkilerin dahi müthiş bir ahenge kavuştuğunu göreceğiz. Kişisel farkındalığımız ve özsaygımız, ilişkilerdeki tavırlarımızı etkileyen en etkili elementler olarak göze çarpıyor. Uyum yaratmanın sırrı, hayata karşı "bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşcesine" durabilmek olacak. Ama bu uyumu önce kalp-zihin dengesini yakalayarak bireysel olarak deneyimlememiz gerekiyor.




Hayallerimize kavuşmak
Ayrıca hayallerimizdeki işe ya da eşe kavuşma fırsatı da artıyor! Bazılarımız yakın dostlarla yeni ortaklıklar kurabilir. Eğer böyle bir niyetiniz varsa Ekim ayı start almak için harika bir ay! Büyüyen hayalleri gerçeğe dönüştürmek için muhteşem fırsatlar bizi bekliyor. Ancak elimizi taşın altına koymamız ve çaba göstermemiz gerekecek. Aksiyona dönüşmüş hayallerin gerçeğe dönüşme potansiyeli çok ama çok yüksek! Pozitif çabalar mucizevi bir destek görecek!

İş veya arkadaş çevremizden bir kişi ya da bağımızın koptuğu ama eskiden tanıdığımız biri  yeniden hayatımıza girerek romantik bir partnere ve hatta çok uzun soluklu bir ilişkiye dönüşebilir. Bu ay ayrıca varolan ilişkimizi daha da derinleştirme ve hayal ettiğimiz bir boyuta taşıma şansını yakalayacağız. 


Güzelliklerini ve potansiyellerini en yüksek seviyede yaşadığımız bereketli, neşeli ve sevgi dolu bir Ekim ayı dilekleriyle..












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder