1 Temmuz 2017 Cumartesi

Temmuz 2017'nin Numerolojik Etkileri


Yeni müjdelerle dolu bir aydan herkese merhaba!

Temmuz ayı bolluk ve bereketiyle önümüzdeki günleri aydınlatacağa benziyor. Maddi konular, kazançlar, yatırımlar, kariyer, eğitim, terfi ve benzeri alanlarda harika fırsatlar bizleri bekliyor! Aslında hepimiz için senenin en şanslı ayı başladı diyebiliriz. Kendimizi hem manen, hem zihnen, hem de bedenen güçlü hissedecek, atılım yapma konusunda gerekli istek ve enerjiyi içimizde fazlasıyla bulacağız.


Kişisel ve Global Ekonomi
Global açıdan bu aya göz attığımızda özellikle borsada çalkantılar olabileceği görülüyor. Şimdi bir önceki paragrafta yazılanlarla bunun zıt içerikli olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak ekonomideki bu sarsıntılar bizlere hiç ummadığımız fırsatların kapılarını da açacak. O nedenle manen kendimizi ne kadar güçlü ve dengeli tutarsak, bu fırsatlardan faydalanma şansımız da o oranda artacak. Ufak kayıplar yaşarsanız moralinizi bozmayın, çünkü çok daha büyük olanaklar bizleri bekliyor. 

Temmuz pek çoğumuz için devrim niteliğinde bir ay olacak. İşimiz, kariyerimiz ve eğitimimizle ilgili aldığımız kararlar ve atılan adımlar hayatlarımızı uzun vadede değiştirme gücüne sahip olacak. O nedenle bu ay aksiyonda kalın ve fırsatların peşine düşmekten çekinmeyin. 


En iyi dileklerle..












Bu sitede yer alan her türlü resim, yazı, yorum, görüntü ve yayınlar 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası kapsamında korunmaktadır. Önceden yazılı izin alınmadan kısmen veya tamamen, yayın esnasında ve sonrasında bile olsa içeriklerin kullanılması cezai müeyyide uygulanmasını gerektiren suçtur. İhlali yapanlardan tazminat talep etme haklarımız saklıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder