1 Mayıs 2017 Pazartesi

Mayıs 2017'nin Numerolojik Etkileri


Mayıs ayından herkese sıcacık bir merhaba!

Her ay olduğu gibi hemen önümüzdeki günlerin numerolojik potansiyallerine beraberce bir göz atalım. 

Yükselen Şifa Enerjisi
Global olarak Mayıs ayının temsil ettiği enerjiler, duygular, kariyer ve sağlık konularına işaret ediyor. Ve tüm bu konuların üzerinde şifa enerjisinin bir güneş gibi parladığını görüyoruz. Peki bu sembollerin günlük yaşantımıza etkileri neler olacak?

İlişkilerde şifalanma
Ayın potansiyellerini biraz daha irdelediğimizde, rakamların bize ilişkilerdeki sevgi boyutunu derinleştirme ve özellikle de ilişkilerimizdeki iletişim dilini daha sağlıklı hale getirme çağrısı yaptığını görüyoruz. İlişki deyince genellikle aklımıza eşimiz veya sevgilimiz gelebilir, ancak bahsettiğimiz daha geniş kapsamlı ilişkiler. Evet, romantizm ve aşk gündemimizi daha çok meşgul edecek ailevi konularda sorumluluklar artacak ancak söz konusu olan çevremizdeki herkesle olan ilişkimiz ve iletişimimiz. Dostlarımız, kardeşlerimiz, akrabalarımız, ortağımız, çalışma arkadaşlarımız, komşularımız, kısacası düzenli olarak etkileşimde bulunduğumuz ve bize yakın olan herkes! Bu kişilerle olan iletişim lisanında bir tıkanıklık mevcutsa, ifade bulamamış duygular, uygun olmayan hitaplar, yanlış anlamalar, özetle sağlıklı görünmeyen her ne varsa bu alanları şifalandırmak için son derece uygun etkiler altındayız. Mayıs ayı artık bu konuları görmezden gelmemek ve temelden bir çözüm getirmek için bize güçlü bir uyarı yapıyor. Zira bu anlamda tam bir kavşaktayız: Ya ilişkilerimiz her zamankinden daha da kuvvetlenecek, ya da ortak zeminde buluşamamak nedeniyle ayrılıklar yaşanacak. Ayrılık sözcüğü kulağımıza her ne kadar olumsuz gelse de, bazen gerçek şifalanmanın ve en yüksek hayrımıza olanın yolları ayırmakta olduğunu da hatırlatmak isteriz.

İşte Şifalanma
Kariyer ve iş ortamında artan sorumluluklar, terfiler, teklifler ve güzel sürprizler görülüyor. Aynı şekilde, daha sağlıklı bir iş ortamı yaratmak, sorumlulukları uygun bir çizgide dengelemek ve belki de bizim için daha sağlıklı bir işe yönelmek dikkatimizi gerektiren konular arasında yer alacak. Tıpkı ilişkilerimiz gibi iş alanında da şifalanmamız gerekiyor. 

Kısacası bu ay "Benim için en hayırlısı ve en sağlıklısı nedir?" sorusuna odaklanacağız ve yaşamımızı verdiğimiz cevaba uygun şekilde planlamaya başladığımızda, yeni enerjiler bizi birkaç basamak birden yükseltecek ve çok güzel fırsatların bir bir yolumuzda belirmeye başladığını göreceğiz. Etrafımıza baktığımızda karamsarlığa kapılıyor olabiliriz ancak unutmayalım ki neye odaklanırsak onu daha da büyütüp güçlendiririz.  Sevgiden ve güzellikten yana büyük başarılara imza atabileceğimiz, harika bir ay bizleri bekliyor!


Sizlere veda ederken ayın temasına çok uygun ve iletişim zorlukları için çok faydalı bir kitap önerisinde bulunmak istiyorum. Gary Chapman "Beş Sevgi Dili" isimli kitabında herkesin sevgiyi kendine göre yorumladığını ve sevgisini gösterme biçiminin birbirinden farklı olduğunu anlatıyor. Kimi için beraber kaliteli zaman geçirmek önemliyken, kimi için ona söylediğiniz onaylayıcı sözler çok değerli olabiliyor. Eğer sevgi dilimiz birbirinden farklıysa, genelde ilişkilerimizdeki sıkıntılar da bundan kaynaklanabiliyor. Son derece basit, anlaşılır ve harika bir kılavuz olan bu kitabın içinde sevgi dilinizin ne olduğunu bulabileceğiniz bir test de mevcut. 


Mayıs ayının hepimize güzellikler getirmesi dileğiyle...

Sevgiler.







Bu sitede yer alan her türlü resim, yazı, yorum, görüntü ve yayınlar 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası kapsamında korunmaktadır. Önceden yazılı izin alınmadan kısmen veya tamamen, yayın esnasında ve sonrasında bile olsa içeriklerin kullanılması cezai müeyyide uygulanmasını gerektiren suçtur. İhlali yapanlardan tazminat talep etme haklarımız saklıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder