1 Nisan 2015 Çarşamba

2015 Nisan Ayının Numerolojik Etkileri


Herkese merhaba!

Bahar bu sene geç de olsa nihayet kendisini hissettirmeye başladı. Nisan ayı, tıpkı gelen bahar gibi, enerjilerin yükseldiği, canlanmanın arttığı bir ay olacak. Gündemimiz de biraz yoğunlaşacak gibi görünüyor, o nedenle kendimizi sürekli bir yerlere yetişmek için koşuştururken bulabiliriz. Aynı zamanda yaratıcılığımızın artacağı, yeni fikirler ve projeler geliştirebileceğimiz faaliyeti yüksek bir aya girmiş bulunmaktayız.

Yaratıcılık ve Planlama
Birçoğumuz kendini yaratıcılık yağmuruna tutulmuş gibi hissedecek ve ardı ardına gelen fikirlere ve çözüm formullerine kendisi de şaşıracak! Hatta hemen bu fikirleri hayata geçirmek için büyük bir istek ve enerji duyacak. Tabii bu da kendimizi harika hissettirecek. Bu dalgadan nasibini alanlar bu güzel yaratıcılık enerjisinin tadını çıkarsınlar! Ancak küçük bir uyarı yapmak isteriz ki bu ayın enerjisi bize yaratıcılık kattığı ölçüde detaylara karşı bir isteksizlik ve önemsememe duygusu da getiriyor. Dikkatimiz çok kolay dağılabilir ve küçük ama önemli adımları gözden kaçırabiliriz. Eğer bunun bilincinde olursak ve işlere atılmadan önce planlama safhasını es geçmeyip, her aşamaya gereken özeni gösterirsek, uzun soluklu başarılara imza atma şansımızı arttırmış oluruz.

Yoğunluk ve Parçalanma
Dünya coğrafyası değiştikçe değişen kültürler, yaşama alışkanlıklarımız kadar zihinsel alışkanlıklarımızı da birbirinden ayırır. Örneğin, büyük şehirlerde yaşayanlarımızın bildiği gibi, batı dünyası zihinsel yoğunluğa önem verir. Bir kişi ne kadar meşgulse, zamanı ne kadar azsa o kadar önemlidir veya başarılıdır gibi bir kanı vardır insanlar arasında. Sürekli bir işle uğraşmak zihin için besleyici olabilir ancak durumun niteliğini belirleyen, ruhun bu sürece olan sağlıklı katılımıdır! 

Bu ay yoğunluğumuz o kadar fazla olabilir ki, farkında olmadan kendimizi binbir parçaya bölünmüş bulabiliriz. Eğer durumu iyi kotaramazsak, hem zihinsel hem de ruhsal tükenmişlik riskimiz var. Bu nedenle eğer elinizdeyse, bu ay gereğinden fazla iş yüklenmeyin. Yoğunluğa kendinizi kaptırırsanız ruhunuzu da beslemeyi unutmayın ve hem eğlenceye hem de dinlenmeye zaman ayırın.

Olumluluk ve Savurganlık
Yüksek enerjili Nisan ayında farkında olmadan gereksiz harcamalar yapma riskimiz de artıyor. Ayın canlı ve pozitif havası düşünmeden harekete geçmemize ve bütçemizi aşan durumlara neden olabilir. İyimserliğimiz her zamankinden daha yüksek. Bu her ne kadar çok olumlu olsa da, özellikle maddi konularda "şimdi harcıyorum ama nasıl olsa bir şekilde hallederim" gibi temelsiz bir iyimserlik içinde olma eğilimine dikkat diyoruz!

Genel olarak bakıldığında pozitif enerjilerle yüklü bir ay geçireceğiz. Şimdi haydi canlanın ve gülümseyin! 

Hepimizin güzelliklerle dolu bir Nisan geçirmesi dileklerimizle.

Sevgiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder