2 Nisan 2014 Çarşamba

2014 Nisan Ayının Numerolojik Etkileri


Herkese merhaba.

Nisan ayı, numerolojik olarak bize büyüme ve gelişme fırsatlarının sunulduğu bir ay olacak. Tıpkı baharın gelişiyle doğanın canlanması gibi, bu ay önemli konuların gündeme gelip ilerleme kaydettiğini göreceğiz. Ancak rakamlar bizi işlerimizde ve ilişkilerimizde kullanacağımız lisan konusunda uyarıyorlar. Barışçıl ve uzlaşmacı olmakta zorlanabiliriz. Hislerimize kapılıp hassaslaşabilir ya da gergin ve aşırı eleştirel bir tondan iletişim kurmaya çalışabiliriz. Bu nedenle mutlaka sinirsel dengelerimizi korumalı ve diplomatik davranmaya özen göstermeliyiz. 

Bu uyarıların tam karşıtı konular da yine önemli olacak. Şöyle ki, karşımızdakiler yumuşak başlılığımıza aldanıp üzerimize gelmeye ya da bizi yok saymaya çalışabilirler. Kendimizi ve hakkımızı savunma durumunda kalabiliriz. Bu tür yanlış imaj algıları nedeniyle kendimizi güç savaşlarının içinde bulmamız da muhtemel görünüyor. O nedenle rakamlar bizi gücümüzü dengeli bir ifadeyle ortaya koymaktan da çekinmememiz konusunda uyarıyorlar. Özetle kendimizi ifade konusunda iki noktaya dikkat etmemiz gerekecek: Birincisi gücünü ortaya koymaktan çekinme konusu, diğeri de gücünü ortaya koyarken kullanılan ifadenin üslubu. 

Bu ay, yukarıda yazılanlardan da anlaşılacağı gibi "denge" temasının önem kazandığı deneyimlere gebe. İkili ilişkiler, ortaklıklar, iş birlikleri öne çıkacak. Bu alanlarda büyük fırsatlar olduğu kadar pürüzleri ortadan kaldırma yönünde de şansımız artacak. İş kurmak ya da işini büyütmek isteyenler için çok uygun enerjiler altında olduğumuzun altını çizmek isterim. Aynı şekilde ilişkilerimizi sağlamlaştırma ve derinleştirme anlamında da önemli adımlar atabiliriz.  

Numerolojik olarak dikkat çeken ilginç bir başka nokta, bu ay iç sesimizin ve hislerimizin ciddi anlamda güçleneceğine işaret ediyor. Medyumvari bir şekilde, karşımızdakinin gerçek niyetini ya da bir işin bizim için hayırlı olup olmayacağını her zamankinden daha fazla hissedebileceğimiz etkiler altındayız. O nedenle bu ay iç sesimize muhakkak kulak verelim. Denge sıkıntısı yaşayabileceğimiz için hislerimiz bize can simidi görevi yapıp bizi zor durumlardan kurtaracak ve doğru şekilde rehberlik edecekler. 

Romantik ilişkilerde ise çatışmalara dikkat etmek gerekecek. Bu ay, yazılanlardan da anlaşıldığı gibi, bir nevi zıtlıklar ayı. Sürtüşmeler kadar yakınlaşmalar da güçlü şekilde yaşanacağı için bazı çiftler ilişkilerine zarar verici bir süreçten geçerken bazıları evlilik, hamilelik gibi ilişkiyi derinleştiren ve güçlendiren adımlar atmaya karar verebilirler. Sevgi teması, her zamankinden daha kuvvetli bir şekilde kendisini hissettirebilir. 

Hepimize dengede kaldığımız ve pozitif etkilerini yaşadığımız bir ay olması dileklerimle..

Sevgiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder