4 Haziran 2013 Salı

2013 Haziran Ayı Mesajı



Sevgili Dostlarımız,
Karanlıktan aydınlığa yürüdüğümüz şu günlerde meydanlarda direnen halkımıza destek olmak üzere her birimize görevler düşmekte. Katkının büyüğü küçüğü olmaz.

Biliyoruz ki her şey enerjidir. Fiziksel olarak eylemlerini yerine getirenlerin yanında enerjisel alanı korumak ve desteklemek de aynı şekilde büyük önem taşımaktadır. Bu nedenle bazılarımız da bu görevi üstlenerek Türkiye'deki enerji alanını sürekli olarak ışık ve sevgi titreşimleriyle beslemede katkıda bulunmalıdırlar.

Düzenli şekilde yapacağımız barış içinde bir Türkiye resmine odaklanma ve imgelemelerle bilinç seviyesini üst enerjisel katmanlara çekerek, bu geçiş döneminin daha az yıpratıcı olması yönünde çalışalım.

Numerolojik olarak bu ayın etkilerine baktığımızda "ifade" ile ilgili yoğun bir enerji olduğunu görüyoruz. Bu nedenle kendimizi nasıl ifade ettiğimiz büyük önem taşıyor. Aşırı hassaslıklara açığız, bu da ifade dilimizi bire bir etkilemekte. Numerolojik hesaplamalar da desteklemektedir ki bu dönem içinde takındığımız tavır ve kullandığımız lisan, bundan sonraki altı ayın nasıl olacağını belirleyecektir.

Işığımız bol ve daimi olsun.
Sevgiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder