8 Eylül 2012 Cumartesi

EYLÜL AYININ NUMEROLOJİK ETKİLERİ


Yeni bir ay bir kez daha yepyeni potansiyelleriyle karşımızda. Hemen söyleyeyim, eğer hayatınızda bir anda ani değişiklikler olmaya başladıysa panik yapmayın! Çünkü bu ay başlangıçların ve bitişlerin ayı. Daha ne olduğunu dahi anlayamadan olayların ve durumların kontrolümüz dışında geliştiğine tanık olabiliriz. 

Yaşamda nasıl doğum ve ölüm varsa, yaşam içinde yer alan durumların da bir başlangıcı ve bitişi vardır. Bitişler genelde kolay yaşanmaz çünkü insan bir şeyin ya da bir ilişkinin kendisine artık yarar sağlamadığını görse dahi ondan ayrılmaya direnen bir tarafı vardır. Yani alışkanlıkları bırakmak hepimiz için zor, hatta bazılarımız için son derece acı verici olabilir. Ancak bu bitişlerle beraber eski enerjilerden arınmış oluruz. Bu da yeniliklere yer açar.

Kısacası bu ayı bir temizlik ayı olarak düşünün. Nasıl gardrobunuzdaki eski eşyaları elden çıkarmadan yenileri için yer açılmayacaksa, hayatınızda size hizmet etmeyen kişileri, durumları, alışkanlıkları ve davranışları bırakmadan da daha hayırlı olanlarına yer olmayacaktır. Değişim korkutucudur, evet! Cesaret ister. Cesur olun! İstedikleriniz ve istemedikleriniz konusunda net davranın ve harekete geçin! Hem fiziksel hem de ruhsal anlamda bir temizlik yapmak için   en uygun aydayız. Bu fırsatı kaçırmayın! Bu dönemi geçirirken şayet isteminiz dışında yaşanan olaylarla karşılaşırsanız da bunları sükunetle karşılayın. Nedenini şimdi olmasa bile önümüzdeki aylarda mutlaka anlayacaksınız, buna emin olun. Direnmek, zamanı gelmiş bir durumu engellemenizi sağlamaz, sadece daha fazla acı çekmenize neden olur. 

Bu ay aynı zamanda mükemmelliyetçi hislerimizde bir artış olabilir. Bu da olayları daha fazla kontrol etme meyline neden olabilir. Hayatın gizemine itimat etme ve her işte bir hayır olduğunu kabul etmemiz gereken bir aydayız. Kendinizi akışa bırakın ve endişeden kaçının. Çok yakında sabrınızın meyvelerini toplayacaksınız!

Sevgiyle... 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder